loading...
اولدوز
حامد غریب دوست بازدید : 17 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)

• هر روز از محاسن سه نفر تعریف كن.

 • دست دیگران را به گرمی بفشار.

 • موقع صحبت كردن به چشم مخاطب نگاه كن.

 • از عبارت خواهش می كنم زیاد استفاده كن.

• در آشپزی بهترین باش. • هر بهار گل بكار.

 • در سلام كردن از دیگران سبقت بگیر.

 • با هدف زندگی كن.

• اتومبیلهای ارزان قیمت سوار شو، اما بهترین خانه را بخر.

 • بهترین كتابها را خریداری كن.

 • نسبت به خودت و دیگران بخشاینده باش.

• چند جوك سالم و مؤدبانه در ذهن داشته باش.

 • كفشهای تمیز به پا كن.

 • بین دندانهایت را با نخ دندان تمیز كن.

 • زمانی كه احساس كردی مستحق حقوق بیشتری آن را درخواست كن.

 • هر چیزی را كه به امانت میگیری به صاحب آن باز گردان.

 • در هر حیطه كه میتوانی تدریس كن.

• همان طور كه دوست داری با تو رفتار شود با دیگران رفتار كن

. • موسیقی بزرگان را بشناس.

• هیچ وقت هدیه دوستان را رد نكن.

 • یادداشتهای تشكر را بدون معطلی بنویس.

• هیچ وقت جلوی هیچ كس سر فرود نیاور و گردن كج نكن.

 • به استادانت احترام بگذار.

• هیچ وقت زمان رابرای فراگیری حیله های تجارت هدر نده به جای این كار تجارت كردن را بیاموز.

 • به افسران پلیس،مأمورین آتش نشانی و ارتشی ها احترام بگذار.

 • زمام خلق وخویت را به دست گیر.

 • از كشاورزانی كه محصولاتشان را در پشت وانت های خود با آگهی های دست نوشته میفروشند خرید كن.

 • سر پوش خمیر دندان را همیشه ببند.

 • زباله ها را بدون آنكه به تو گفته شود بیرون ببر.

 • بیش از اندازه در معرض نور خورشید قرار مگیر
حامد غریب دوست بازدید : 18 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
به گزارش خبرنگار سرویس "فضای مجازی " خبرگزاری فارس، رجانیوز نوشت؛ تلویزیون صدای آمریكا وابسته به دستگاه جاسوسی ایالات متحده در گفت‌وگو با الیوت انگل پرسید: آیا ادامه تظاهرات مردم معترض بر سیاست واشنگتن در قبال تهران تأثیر خواهد داشت و از نظر شما این مسئله نشانگر چیست؟
انگل گفت‏:‏ این وضع نشان می‌دهد اكثریت مردم ایران از ادامه این وضعیت به ستوه آمده‌اند‏.‏ آنها خواهان آرمان‌هایی هستند كه مردم تمام جهان در پی آن هستند‏.‏ كشوری دمكراتیك كه بتوان در آن انتخاباتی واقعی برگزار كرد‏.‏ دیدن جوانان ایرانی كه چنین شجاعانه در برابر مقامات ایستاده‌اند، حیرت‌آور است، چون قابل درك است.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش با نام بردن از اغتشاشگران به‌عنوان مردم، گفت: مردم عادی به دلیل پیامدهای ناگوار حضورشان در تظاهرات از بیان عقایدشان وحشت داشته باشند، ما كه در امریكا نظاره‌گر ایستادگی هزاران هزار ایرانی برای باورهایشان هستیم، آنها را كه فارغ از برخورد دولت گام به پیش بر می‌دارند، عمیقاً ستایش می‌كنیم‏.‏
صدای آمریكا پرسید‏:‏ موسوی گفته است به اعتراضات خود علیه دولت احمدی‌نژاد كه آن را فاقد مشروعیت می داند، ادامه می‌دهد. از نظر شما دولت احمدی‌نژاد دولتی دارای مشروعیت است؟
وی ادعا كرد‏:‏ شواهد بسیاری وجود دارد كه این انتخاباتی آزاد و عادلانه نبوده است‏.‏ پرسش‌های كافی بر جعلی بودن انتخابات وجود دارد كه آن را در زیر سایه بلندی از شك و تردید قرار می‌دهد‏.‏
این نماینده كنگره امریكا در بخش دیگری از اظهارات مداخله‌جویانه‌اش گفت: اخیراً انتخاباتی در آلبانی با حضور ناظرانی بین‌المللی برگزار شد و آنها بر آن مهر تایید زدند‏.‏ در ایران چنین اتفاقی رخ نداد و من فكر می‌كنم اگر خواهان برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در ایران هستیم، باید ناظران بین‌المللی حضور داشته باشند‏.‏
وی در پاسخ به اینكه‏ "با این وضع تماس با ایران تا چه حد دشوار شده است؟ "‏، گفت: دشوار است، ایران و امریكا باید روابط خوبی باهم داشته باشند و روابط خوبی هم داشتند و ما مشتركات بسیاری داریم‏.‏ اما همه‌ مشكل ما احمدی‌نژاد است‏.‏ ما نه تنها معتقد هستیم انتخاب جعلی بوده است بلكه اظهار نظر احمدی‌نژاد ما را در غرب با این پرسش جدی روبه رو كرده است كه آیا واقعا او خواهان هم‌زیستی مسالمت‌آمیز ایران با دیگر كشورها است‏.‏
انگل در پاسخ به این سؤال كه آیا بیانیه گروه 8 از شكاف در این گروه نسبت به چگونگی برخورد با ایران حكایت دارد، گفت‏:‏ روسیه از جمهوری اسلامی حفاظت و حمایت می‌كند و همواره كوشیده است شدت لحن متن بیانیه‌ها علیه ایران را به حداقل برساند‏.‏ در بسیاری موارد هم نه تنها در گروه 8، بلكه در سازمان ملل موفق شده است‏.‏ امیدوارم مسكو هم از این حمایت‌ها دست بردارد و جهان واكنش قوی‌تری نشان دهد‏.‏ با این وجود همه چشم به پایان ماه سپتامبر و ضرب‌الاجل تعیین شده، در بیانیه خواهند اندوخت تا جهان در صورت ادامه بی‌اعتنایی ایران به تعهدات هسته‌ای خود تصمیمی قاطع بگیرند‏.‏
صدای امریكا پرسید‏:‏ آیا این توجیه دولت اوباما را كه موضع روسیه در نزدیك شدن به موضع امریكا در برابر ایران است، قبول می‌كنید؟
رییس دمكرات كمیته نیمكره غربی در مجلس نمایندگان امریكا در پاسخ گفت‏:‏ آقای اوباما در دیدارهای خود با همتای روس خود و پوتین روشن كرد، در پی آغاز فصلی نوین در روابط امریكا و روسیه است اما توفیق در میزان همكاری واشنگتن و مسكو تا حدود زیادی در گرو اتفاق نظر بر سر ایران است‏.‏ روسیه باید به تصمیماتی دست بزند اگر مسكو به حفاظت از حكومت ایران ادامه داده و مانعی در برابر واكنش جامعه جهانی باشد روابط امریكا و روسیه رو به وخامت خواهد گذاشت‏.‏
انگل در پاسخ به این سؤال كه امریكا مدت‌ها از روسیه خواسته است، فروش موشك‌های فوق پیشرفته دفاعی "اس-‏300‏ " به ایران خوداری كند اما تاكنون نتیجه‌ای نگرفته است، چرا فكر می‌كنید تحویل این موشك‌ها به ایران با وجود دفاعی بودنشان تعادل نظامی را در منطقه به هم خواهد زد؟، گفت‏:‏ قطعاً تعادل نظامی را در منطقه به هم می‌زند. روسیه باید در سیاست خود در این باره تجدیدنظر كند، مواردی هم بوده است، قراردادهای منعقد شده نظامی به دلایلی ملغی شده است، ایران باید درك كند، نمی‌تواند با بی توجهی به قطعنامه های شورای امنیت انتظار برخوردی عادی از سوی جهان داشته باشد‏.‏ ما در واشنگتن تحریم‌های شدیدتری را در نظر داریم كه سرعت فعال شدن آنها ارتباط مستقیم با عملكرد ایران دارد‏.
حامد غریب دوست بازدید : 17 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
شب عروسی (زفاف) اولین شب شروع زندگی مشترک و یکی از شب های بسیار مبارک است . مبارکی آن از این جهت است که در روایت آمده مؤمن با ازدواج و عروسی کردن نیمی از ایمانش تکمیل می شود. به همین جهت در منابع اسلامی آداب فراوانی برای آن ذکر شده است. در این شب دعا مستجاب است و فرشتگان رحمت خدا را
برای عروس و داماد نازل می کنند.
از آموزه های دینی به دست می آید، همبستر شدن زن و شوهر و ارضای غریزه جنسی از این راه عبادت محسوب می شود و حتی در روایتی آمده است اگر کسی عمل نزدیکی با همسرش را همراه با آداب و رسوم آن زود به زود انجام دهد ، به یکی از سنت های پیامبران(ص) عمل کرده است.
نکاتی که در این جا باید بر آن تأکید کرد این است که :
1- در انسان برخلاف سایر جانداران، کیفیت همبستر شدن و انجام رفتار جنسی با همسر غریزی نیست ، بلکه آموختنی است و باید روش صحیح آن را یاد گرفت، گرچه اصل وجود غریزه جنسی غریزی و فطری است. به همین دلیل یکی از ضروریات برای هر پسر و دختر جوان که تصمیم بر ازدواج دارند، این است که دانستنی های لازم برای این کار را یاد بگیرند. این دانستنی ها شامل: مقدمات همبستر شدن، شناخت نیازهای عاطفی یکدیگر در هنگام آمیزش و رعایت آن، شناخت راه های مختلف همبستر شدن، آگاهی از راه های جلوگیری از بارداری، تنظیم خانواده، آگاهی از احکام شرعی آن اعم از زمان و مکان آمیزش و مسائل دیگر آن مثل غسل و امثال آن، رعایت بهداشت ظاهری
مثل مسواک زدن، خوشبو بودن و امثال آن، آگاهی از نکات بهداشتی آمیزش و رعایت آن، آگاهی ضمنی از اختلال های جنسی که در صورت وقوع، سریعا برای معالجه اقدام کنند و صدها نکته ریز و درشت که بیان آنها در این جا مقدرو نیست و برای فراگیری آن لازم است به کتاب های مفیدی که در این زمینه تألیف شده مراجعه شود.
2- رسیدن زن و شوهر به اوج لذت جنسی (ارگاسم) ، یکی از علائم انجام شدن موفقیت آمیز آمیزش جنسی است. اما با تأسف باید بگوییم بسیاری از همسران به دلایل مختلف که مهمترین آن عدم آگاهی است، از انجام رضایت بخش این عمل ناتوانند و به همین جهت به مشکلات زیادی اعم از جسمی و روانی مبتلا می شوند. حتی طبق
آماری که روان شناسان و کارشناسان امور خانواده ارائه کرده اند بیش از 75 درصد از عوامل اختلاف های خانوادگی ریشه در این موضوع دارد..............
حامد غریب دوست بازدید : 18 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
  شركت امنیتی سوفوس به كاربران هشدار داد: ویروس اینترنتی از طریق ایمیل‌های ارسالی انبوه كه مدعی‌اند حاوی آهنگ‌ها و عكس‌های انتشار نیافته از مایكل جكسون هستند، انتشار یافته است.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام سوفوس، این ایمیل با عنوان «یادبود مایكل جكسون» منتشر و از نشانی sarah@michaeljackson.com ارسال شده است.

بر اساس این گزارش، این ایمیل مدعی است حاوی ضمیمه فشرده‌ای از آهنگ‌ها و تصاویر منتشر نشده این خواننده آمریكایی است كه هفته گذشته بر اثر حمله قلبی درگذشت.

سوفوس به كاربران رایانه هشدار داده این ضمیمه‌ها را باز نكنند زیرا به‌محض بازكردن در معرض آلودگی قرار می‌گیرند و پس از آلودگی، این ویروس به طور خودكار شروع به انتشار در میان كاربران اینترنتی دیگر می‌كند.

به گفته كارشناسان سوفوس، این ویروس علاوه بر ایمیل، به شكل اتوران از طریق حافظه‌های USB نیز منتشر می‌شود؛ مشاور ارشد فن‌آوری سوفوس نیز به كاربران توصیه كرد كه با پاك كردن سریع این ایمیل خود را از گرفتاری از آلوده شدن به این ویروس نجات دهند.
حامد غریب دوست بازدید : 14 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
مردی که با اشتباه گرفتن یک شماره تلفن با دختری آشنا شده و با او ازدواج کرده بود در پی شکایت همسرش به دادگاه خانواده رفت.

این مرد که به خاطر مطالبه مهریه توسط همسرش به دادگاه خانواده شماره دو احضار شده بود با طرح دادخواست تقسیط مهریه گفت؛ پنج سال پیش هنگامی که می خواستم شماره منزل مادرم را بگیرم اشتباهی شماره تلفن خانه پریا را گرفتم و پس از چند دقیقه کوتاه که با هم حرف زدیم، احساس کردم به وی علاقه مند شده ام و این تماس ها آنقدر ادامه یافت تا برای خواستگاری به منزل شان رفتم و با قبول مهریه 700سکه یی زندگی مشترک مان را آغاز کردیم ولی اکنون پس از گذشت پنج سال پریا مهریه اش را به اجرا گذاشته که توان پرداخت آن را ندارم.

قاضی شعبه پس از ثبت اظهارات مرد جوان از همسرش خواست توضیحات خود را ارائه دهد. زن جوان گفت؛ شوهرم تاجر است و ملکی به ارزش 400 میلیون تومان در خیابان دولت و سرمایه های دیگری دارد و می تواند مهریه ام را یکجا پرداخت کند.

قاضی دادگاه پس از اینکه مرد جوان اموالش را اعلام کرد رسیدگی به پرونده آنان را برای اخذ تصمیم به جلسه دیگری موکول کرد.
حامد غریب دوست بازدید : 16 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
گوردون براون ساعاتی قبل از ترک لندن به مقصد ایتالیا به خبرنگاران خارجی گفت: «نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران یک موضوع ایرانی است و هیچ ارتباطى به قدرت های خارجی ندارد.»

در حالی که روابط تهران – لندن در یک ماه گذشته به بدترین حالت خود طی یک دهه اخیر رسیده و اوج بی‌اعتمادی بر نگاه دو طرف به هم سایه انداخته است، گوردون براون نخست وزیر بریتانیا تاکید کرد، لندن به این قانع شده که گفت و گو با ایران بهترین راه است.

این در حالی است که با بازداشت 9 تن از کارمندان ایرانی سفارت بریتانیا تنش در روابط دو کشور به سویی رفت که اتحادیه اروپا و بریتانیا پیشنهاد فراخواندن سفرای خود از ایران را دادند. اتفاقی که به نظر می‌رسد با آزادی 8 تن از 9 کارمند بازداشت شده، سایه‌اش کمی از فراز کشور دور شده باشد.

راهی که گوردون براون بر آن تاکید می‌کند، همان راهی است که دو روز پیش باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده بر آن تاکید کرد و گفت: «واشنگتن همچنان خواهان گفت و گو با تهران است.» ...............
حامد غریب دوست بازدید : 20 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
امام جمعه موقت تهران دوشنبه شب در دیدار با طلاب و روحانیان استان کرمانشاه گفت: «از اساس کذب است که برخی تومار جمع می‌کنند و دنبال شورای رهبری و این حرف‌ها هستند.»

به گزارش فارس، سیداحمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری، شایعاتی را که درباره برخی اعضای این مجلس پس از اعلام نتایج انتخابات دوره دهم ریاست‌جمهوری منتشر شد، تکذیب کرد.

امام جمعه موقت تهران دوشنبه شب در دیدار با طلاب و روحانیان استان کرمانشاه گفت: «از اساس کذب است که برخی تومار جمع می‌کنند و دنبال شورای رهبری و این حرف‌ها هستند.»

وی افزود: «به ملت بزرگ ایران اطمینان می‌دهم مجلس خبرگان رهبری، پاسدار ولایت فقیه است و رسالت خود را در حمایت از ولایت فقیه می‌داند.
حامد غریب دوست بازدید : 20 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)
قاسم روانبخش از شاگردان سرشناس آیت‌الله مصباح یزدی در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس از او خواست مواضع خود را با خط ولایت فقیه تطبیق دهد. وی به علی لاریجانی هشدار داد، مبادا از درون مجلس بوی اختلاف استشمام شود. روانبخش در نامه خود خطاب به علی لاریجانی آورده است: «مساله ولایت فقیه استمرار حرکت انبیا و ائمه الهی است و پیروی از اوامر و نواهی ولی فقیه در حکم اطاعت از امام معصوم(ع) است.

وی در این نامه تاكید كرده است: «تردیدی نیست که موضوع اطاعت از ولایت فقیه به مردم کوچه و بازار و عوام الناس اختصاص ندارد بلکه خواص و نخبگان جامعه به ویژه مسوولان کشوری در اطاعت‌پذیری از ولی‌فقیه اولویت دارند.»

روانبخش در این نامه آورده است که مجلس باید کمیسیونی با نام «پیگیری مطالبات رهبری از مجلس» تشکیل می‌داد «تا مردم ببینند نمایندگان‌شان تا چه حدی به دستورات ولایت امر پایبندند.»

وی در این نامه یکی از اشتباهات علی لاریجانی را قرائت «گزارش ناقص دیوان محاسبات در آستانه انتخابات دهم و دادن بهانه مفقود شدن یک میلیارد دلار» به مخالفان دولت احمدی‌نژاد دانست.

روانبخش در ادامه خطاب به رئیس مجلس تاكید می‌كند که از او انتظار می‌رفت پس از سخنان «قاطع و روشن و اعجازگونه‌»‌ مقام رهبری، «بسان شخصیت‌هایی مانند دکتر حدادعادل و برادرتان محمدجواد لاریجانی وارد عرصه شوید، در مجامع عمومی و مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها بر این آتش که دشمنان ما برافروخته‌اند، آب بریزید نه اینکه بعضا هرچند ناخواسته، هیزمی بر آن بیفزایید.»

قابل ذكر است که در پی ناآرامی‌های اخیر در ایران بر سر نتایج انتخابات، علی لاریجانی با انتقاد از شورای نگهبان گفت که بهتر می‌بود برخی اعضای شورای نگهبان به طرفداری از احمدی‌نژاد وارد میدان نمی‌‌شدند. رئیس مجلس گفته بود که اغلب مردم نسبت به نتایج اعلام شده‌ اعتراض دارند. وی از صدا و سیما خواسته بود، امکانی برای کاندیداهای معترض فراهم کند تا حرف خود را بزنند.

اعتماد ملی
حامد غریب دوست بازدید : 21 یکشنبه 01 آبان 1390 نظرات (0)


به گزارش
عصر ایران، این برای هفتمین بار است که احمدی نژاد با سفر به نیویورک، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی می کند. در هنگام سخنرانی رئیس جمهور درباره حادثه 11 سپتامبر، دیپلمات های آمریکا و شماری از کشورهای اروپایی، محل سخنرانی را به نشانه اعتراض، ترک کردند.

سخنگوی دفتر نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد نیز در اظهاراتی، سخنان احمدی نژاد را محکوم کرد.

متن كامل سخنان رییس جمهور ایران در شصت و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، بدین شرح است:

الحمدلله رب العالمین و الصلوه و السلام علی جمیع الانبیاء والمرسلین و سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

جناب آقای رئیس
عالیجنابان
خانم ها و آقایان

خداوند عزیز و حکیم را سپاسگزارم که فرصت حضور در این مجمع را عنایت فرمود. از رئیس قبلی مجمع تشكر میكنم و به رئیس جدید تبریك میگویم.
یاد جان باختگان حوادث یکسال اخیر به ویژه زلزله و انفجار اتمی ژاپن، قحطی سومالی و سیل پاكستان را گرامی میدارم و از همگان میخواهم که کمکهای خود را گسترش دهند.
طی شش سال در موضوعات مختلف جهانی و از ضرورت تغییر و تحول در مناسبات سخن گفتیم.





امروز با توجه به تحولات رو به گسترش از منظر دیگری به تحلیل آنها میپردازم.
میدانید که فصل مشترک و امتیاز انسانها بر سایر موجودات برخورداری از فطرت انسانی است که هدیه الهی و جلوه روح خدایی است و از جمله:

ایمان به خدای ازلی و ابدی و قادر و خالق و تدبیر کننده امور عالم
مهرورزی به هم نوع، بخشندگی و عدالت طلبی و صداقت در کلام و عمل
عزت طلبی و تعالی جویی مادی و معنوی و آزادی و آزادیخواهی و مطالبه آزادگی
نفی ظلم، فساد و تبعیض و حمایت از ستمدیدگان
مطالبه سعادت، صلح و امنیت پایدار برای همگان
اینها برخی از جلوه های فطرت الهی و مشترک انسانی است که به وضوح، در آرزوهای تاریخی، از طریق میراث ماندگار نظم و نثر و آثار تحقیقی و هنری و نیز در تحولات و جنبشهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود را نشان داده است.
همه پیامبران الهی و مصلحان به این امور دعوت کرده اند.
خداوند انسان را صاحب كرامت و سقف رشد و پرواز او را تا مقام جانشینی خود خواسته است.


دوستان

روشن است که علیرغم دستآوردهای بزرگ تاریخی از جمله مجمع ملل متحد كه محصول تلاشها و مبارزات انسانهای آزاداندیش و عدالت طلب و همكاریهای بین المللی بوده است، جامعه بشری با آرزوها و آرمانهای فطری خود فاصله بسیار دارد.
عموم ملتها از وضع موجود ناراضی اند.

به رغم تمایل عمومی انسانها به صلح، پیشرفت و برادری، همانگونه كه می بینیم:

جنگها، کشتارها، فقر گسترده، بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، تبعیضها، تحقیرها، خودخواهیها و ناامنیها، حقوق و شخصیت ملتها را مخدوش نموده و رنجها و خسارات غیر قابل جبرانی را تحمیل کرده است.
حدود سه میلیارد نفر فقیر در جهان با روزی كمتر از 5/2 دلار و بیش از یك میلیارد نفر آنان بدون حتی یك وعده غذا در روز زندگی می كنند.
40% فقیرترین جمعیت جهان فقط 5% درآمد و 20% ثروتمندترین 75% درآمد را دارند.


روزانه بیش از 22 هزار كودك به دلیل فقر در مظلومیت كامل می میرند.
80% امكانات مالی آمریكا در اختیار 10% جمعیت و 20% آن در اختیار90% جمعیت است.

<-Contentbody1-><-Contentbody2->
به راستی علت چیست و راه حل کدام است؟
حاکمان بر مراکز مدیریت جهانی با فاصله انداختن بین اخلاق و معنویت با زندگی اجتماعی ادعا می كنند كه علت این وضع پیروی از راه انبیاء و ضعف ملتها و عملکرد چند گروه و فرد بوده و تنها اندیشه ها و راه و روش آنها نجات بخش جامعه بشری است!

اما دوستان؛
غیر از این است که علت اصلی را باید در نظام حاکم بر امور بین الملل و شیوه مدیریت جهانی جستجو کرد؟

لطفا به این سئوالات توجه فرمائید:
چه کسانی طی چند قرن دوره سیاه برده داری ده ها میلیون انسان را به زور از آفریقا و سایر مناطق ربوده و در آمریکا و اروپا قربانی مطامع مادی خود کردند؟
تحمیل بیش از چهار قرن دوره غمبار استعمار و اشغال سرزمین و چپاول گسترده منابع و نابودی استعدادها و زبان و فرهنگ و هویت ملتها را چه کسانی انجام داده اند؟

چه کسانی جنگهای اول و دوم جهانی با حدود هفتاد میلیون کشته و صدها میلیون مجروح و آواره و جنگ كره و ویتنام را راه انداختند؟
چه کسانی با فریبکاری، صهیونیستها و بیش از شصت سال جنگ، آوارگی، ترور و کشتار را بر ملت فلسطین و ملتهای منطقه تحمیل و از آن حمایت نموده اند؟


چه کسانی دهها سال دولتهای دیکتاتوری و کودتایی را بر ملتهای آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا تحمیل کرده و با آنان رابطه صمیمی داشته اند؟

چه کسانی از بمب اتم علیه مردم بی دفاع استفاده کردند و امروز هم هزاران کلاهک هسته ای ذخیره کرده اند.
اقتصادِ چه کسانی متکی به فروش سلاح و ایجاد جنگ برای مصرف آن است؟

چه کسانی صدام را در حمله به ایران و تحمیل 8 سال جنگ و استفاده از بمب شیمیایی و حمله به شهرها تجهیز و تشویق کردند؟
چه کسانی به بهانه حادثه مشکوک 11 سپتامبر، و در واقع برای سلطه بر خاورمیانه و نفت آن، افغانستان و عراق را اشغال کردند و میلیونها نفر کشته و مجروح و آواره بر جای گذاشتند؟

چه کسانی با لغو نظام برتونوودز ده ها هزار میلیارد دلار بدون پشتوانه خلق كرده و به تبع آن تورم را به بازار جهانی تزریق و معادل این رقم هنگفت را از دسترنج ملتها تصاحب کردند؟
چه کسانی سالانه بیش از 1000 میلیارد دلار یعنی بیش از تمام کشورهای دنیا هزینه نظامی دارند و به هر بهانه ای دائماً ملتها و دولتهای مستقل را به حمله نظامی تهدید می كنند؟
بدهکارترین دولتهای دنیا کدام دولتها هستند؟

مدیران اصلی مراکز سیاستگذاری اقتصاد جهانی چه كسانی هستند؟
چه کسانی مسبب بحران اقتصادی اند و تبعات آن را در آمریكا، اروپا و همه جهان بر ملتها تحمیل می کنند؟

چه کسانی برای فروریختنِ فوری چند هزار تن بمب بر سر ملتها آمادگی دارند ولی برای رساندن اندكی کمک به مردم بحران زده سومالی و یا سایر نقاط به ماه ها زمان نیاز دارند؟
شورای امنیت که مسئول امنیت جهانی است، در سیطره چه کسانی است؟

ده ها سئوال مشابه وجود دارد كه البته پاسخ آنها روشن است.
قریب به اتفاق ملتها و دولتهای جهان در این امور نقشی نداشته و ندارند بلكه خود قربانی بوده و خسارات فراوان دیده اند.

مثل روز روشن است که همان برده داران و استعمارگران و مسببان جنگ اول و دوم و نابسامانی های پس از آن تا به امروز با تغییر چهره بر شورای امنیت و مراكز اصلی اقتصادی و سیاسی جهان سیطره پیدا كرده اند.


همکاران گرامی؛
آیا اینان صلاحیت ادامه مدیریت را دارند و آیا پذیرفته اند كه خود را مدعی انحصاری دفاع از آزادی و دموکراسی و حقوق انسانها و ملتها معرفی كنند و با همین ادعا كشورها را مورد حمله نظامی قرار داده و اشغال كنند؟

آیا گُل دموکراسی و آزادی از موشکها و بمبهای نیروهای ناتو شکوفا خواهد شد؟
خانمها و آقایان؛

اگر برخی كشورهای اروپایی به بهانه هلوکاست پس از شش دهه همچنان به صهیونیستها جریمه می پردازند، آیا مسببان برده داری و استعمار نباید به ملتهای خسارت دیده، جریمه بپردازند.
اگر خسارات دوران برده داری و استعمار پرداخت شود، وضعیت اَبَر سرمایه داران پشت صحنه دولتهای آمریکا و اروپایی چه خواهد شد؟ آیا فاصلهای بین شمال و جنوب باقی می ماند؟

اگر فقط نیمی از هزینه های نظامی دولت آمریکا و متحدین اش در ناتو صرف رفع مشکلات اقتصادی ملتهایشان شود، آیا اثری از بحران اقتصادی باقی خواهد ماند؟
با پرداخت این مقدار به ملتهای فقیر نتیجه چه خواهد شد؟

آیا وجود 268 پایگاه نظامی و اطلاعاتی آمریكا در آلمان، 124 پایگاه در ژاپن، 87 پایگاه در کره جنوبی، 83 پایگاه در ایتالیا، 45 پایگاه در انگلیس و 21 پایگاه نظامی و اطلاعاتی آمریکا در پرتغال و صدها پایگاه در دیگر نقاط جهان معنایی جز اشغال نظامی دارد؟

آیا بمبهای اتمی مستقر در این پایگاه ها، امنیت ملتها را به مخاطره نیانداخته است؟


خانم ها و آقایان؛
سئوال اصلی این است که ریشه این رفتار غلط چیست ؟
علت اصلی را باید در باورها و رفتارهای گروه حاکم جستجو کرد.

عده ای به هم پیوسته و سازمان یافته كه بر خلاف گرایشات فطری بشری، به خدای یكتا و راه پیامبران ایمان ندارند و هواهای خود را جای خدا نشانده اند.
نزد آنان فقط قدرت و ثروت اصالت دارد و همه برنامه ها در خدمت کسب آن است و ملتهای ضعیف در برابر آنان امیدی به استیفای حقوق قانونی خود ندارند؛ پیشرفت، رفاه و عزت خود را در نابودی، فقر و تحقیر دیگران جستجو می کنند.

خود را برتر از دیگران و صاحب امتیازات ویژه و انحصاری دانسته و برای دیگران ارزش و حقی قائل نیستند و به خود اجازه می دهند حقوق همه ملتها و دولتها را زیر پا بگذارند.
به زورِ سلاح و سوء استفاده از سازوکارهای بین المللی خود را همه كاره عالم و قیم دولتها و ملتها معرفی كرده و به سادگی قانون را در سطح بین المللی نقض می كنند.

اصرار دارند شیوه زندگی و باورهای خود را به دیگران تحمیل کنند. به طور رسمی از نژادپرستی حمایت می كنند.
با دخالت نظامی و تخریب زیرساختهای كشورها آنها را ضعیف و محتاج كرده و آنگاه با سوء استفاده از این وضعیت ثروتشان را به تاراج می برند.

با ایجاد اختلاف بین اقوام و ملتها، تخم كینه و نفرت كاشته و با ایجاد فضای ناامنی و سوء ظن فرصت رشد و شكوفایی را از آنان می گیرند.
همه فرهنگ، هویت، جان و مال ملتها، ارزشهای انسانی و اخلاقی، زنان، جوانان و خانواده ها در جریان سلطه طلبی آنان و غارت منابع ملتها قربانی می شوند.
برای تامین منافع و اهداف سلطه گرانه خود فریبکاری و پنهانکاری و ترویج مواد مخدر و حتی ترور و كشتن انسانها را نیز مجاز می شمارند. پس از اشغال افغانستان توسط ناتو، تولید مواد مخدر چندین برابر شده است.



تحمل کوچکترین انتقاد و یا سئوال را ندارند و بجای پاسخگویی به تخلفات خود همیشه طلبكاری می كنند.
با استفاده از شبكه استعماری رسانه ای در برابر سئوال از هلوکاست، سئوال کننده را مورد هجمه و تهدید قرار می دهند و در برابر سئوال از 11 سپتامبر تهدید به تحریم و حمله نظامی می کنند.
سال قبل، پس از طرح ضرورت تشکیل کمیته حقیقت یاب برای روشن شدن زوایای پنهان ماجرای تلخ 11 سپتامبر، که خواست دولتها و ملتهای مستقل و حتی ملت آمریكاست، به جای ارائه پاسخ روشن، اینجانب و ملتم توسط دولت آمریکا مورد تهدید و فشار قرار گرفتیم.

به جای تشکیل کمیته حقیقت یاب 11 سپتامبر، متهم اصلی را که از مدتها قبل تحت نظر آنان بود کشتند و به دریا انداختند.
آیا نمی بایست با محاکمه علنی متهم اصلی، عوامل تامین کننده فضای امن برای هواپیماهای مهاجم به برجها، شناسایی و معرفی می شدند.

چرا نباید با محاکمه علنی متهم اصلی، عوامل راه اندازی گروه های تروریستی و تحمیل جنگ و کشتار به ملتهای منطقه معرفی می شدند. آیا اطلاعاتی هست كه باید مخفی بماند؟
آنان اندیشه صهیونیستی را مقدس و سئوال از اساس و تاریخ آن را گناهی نابخشودنی می شمارند ولیكن توهین و تجاوز به حریم تمام مقدسات بشری و الهی را روا می دارند.
دوستان و همکاران؛

آزادی حقیقی، عدالت، حق انتخاب، عزت، رفاه وامنیت پایدار حق همه ملتهاست.
كسب این ارزشها نه از طریق اتكاء به مدیریت ناصالح جهانی موجود و یا دخالت مستكبران و یا از مجرای تفنگ نیروهای ناتو بلكه در سایه استقلال و پذیرش حقوق متقابل و همدلی و همکاری بدست خواهد آمد.
آیا راهی برای حل مشکلات جامعه بشری و نیل به آرزوهای تاریخی برای صلح و امنیت و برابری، از درون سازوکارهای فعلی حاکم وجود دارد؟

همه کسانی که تلاش کردند با حفظ اندیشه و مبانی وضع موجود اصلاحاتی انجام دهند شکست خوردند. تلاشهای ارزشمند جنبش عدم تعهد، گروه های 77 و 15 و برخی از شخصیتها گرچه تاثیراتی داشته است ولی نتوانست وضعیت را تغییر دهد.
مدیریت جهانی نیازمند اصلاحات اساسی است.

اما چه باید كرد؟

همکاران گرامی ؛
باید با عزم عمومی و همکاری و مشارکت همگانی طرحی نو در انداخت.
طرحی که بر اندیشه انسانی و فطری و ارزشهای جهان شمول از جمله توحید، عدالت، آزادی، محبت و جستجوی سعادت از طریق سعادت همگان استوار باشد.
ایده سازمان ملل یك دستآورد بزرگ و تاریخی جامعه بشری است. باید آن را مهم دانست و از ظرفیتهای آن حداكثر استفاده را كرد.

نباید اجازه دهیم كه سازمان ملل بیش از این از جایگاه اصلی خود یعنی محل تبلور اراده جمعی ملتها تنزل كرده و به ابزاری برای قدرتهای جهانی بدل شود.
برای تامین صلح و امنیت پایدار باید زمینه دخالت و مشاركت همگانی را از طریق سازوكارهای عادلانه فراهم كنیم.
باید به معنای واقعی كلمه، مدیریت مشترك جهانی را تحقق بخشیم. قوانین و قواعد مسلم حقوق بین المللی و صلح ، آزادی و عدالت باید مبنای اصلی تصمیمات و اقدامات جهانی باشد.

هر كدام از ما باید به این حقیقت اذعان كنیم كه هیچ راهی جز "مشاركت همگانی در مدیریت جهانی" برای رفع نابسامانی ها و دفع ظلم و نفی تبعیض وجود ندارد.
این تنها راه سعادت جامعه بشری وحقیقتی روشن و اجتناب ناپذیر است.

همه به این مسئله علم داریم اما این كافی نیست، بلكه باید به آن ایمان داشته باشیم و برای اجرای آن از هیچ كوششی دریغ نكنیم.

دوستان عزیز و همكاران خوبم؛

بنابراین مدیریت مشترك حق همه ملتهاست و ما باید به عنوان نمایندگان ملتهایمان از آن دفاع كنیم.
برخی قدرتها می كوشند تا جامعه جهانی را از امكان تفاهم و همكاری جمعی و مشترك ناامید كنند، اما ما باید باور كنیم كه می توانیم به مدیریت مشترك واقعی دست پیدا كنیم.
تشكیل سازمان ملل برای ایجاد امكان مشاركت موثر همه ملتها در تصمیمات جهانی است.

همه می دانیم كه این امكان هنوز فراهم نشده و ریشه آن نیز عدم رعایت عدالت در ساختار و سازوكارهای مدیریتی سازمان ملل است.
تركیب شورای امنیت ناعادلانه است. تغییرات و اصلاحات برای تشكیل كامل و واقعی سازمان ملل نیاز اصلی و اساسی است كه مجمع عمومی باید به آن بپردازد .
در نشست سال گذشته با ذكر اهمیت موضوع پیشنهاد كردم كه این دهه، دهه "مدیریت مشترك جهانی" نامگذاری و از همه ظرفیتها برای ایجاد جهانی متحد استفاده شود.

اكنون نیز پیشنهاد خود را تكرار می كنم و اطمینان دارم كه در سایه همكاری های بین المللی و دلسوزیهای روسای كشورها و دولتها و با پشتیبانی ملتها و پافشاری بر عدالت می توانیم استوار و سریع به سوی آینده ای متعلق به همگان، گام برداریم .

این، حركت در مسیر جریان زلال و پاك آفرینش به سوی آینده روشن بشری است.
آینده ای كه با قدم نهادن بشر به راه انبیاء و صلحا و تمسك به ارزشهای الهی- انسانی و تحت مدیریت وارث همه انبیاء و اولیای الهی و نسل پاك پیامبر بزرگوار اسلام(ص) ، منجی عالم بشری و موعود اُمَم حضرت مهدی(عج) بزودی تحقق خواهد یافت.

آمدن جامعه ای برتر و ایده آل، با ظهور انسانی كامل كه عاشق صادق و حقیقی همه انسانهاست، وعده قطعی خداوند است.
او با همراهی حضرت عیسی مسیح(ع) و پیشاپیشِ همه صالحان و آزادیخواهان و عدالت طلبان، ظلم و تبعیض را ریشه كن كرده و با ارتقای سطح علم و معرفت انسانها، صلح، عدالت، آزادی و عشق را در سراسر جهان خواهد گسترد. او زیبایی ها و خوبی ها را به همه آحاد بشر هدیه خواهد كرد و طعم شیرین زندگی را به یكایك انسان ها خواهد چشانید.

امروز فطرت ملتها بیدار شده و به موازات افزایش آگاهی های عمومی، دیگر تحقیر و تحمیق و ظلم و تبعیض را برنمی تابد .
ملت بزرگ و تمدن ساز ایران آماده است تا در این مسیر زیبا و پر افتخار دست دیگر ملتها را به گرمی بفشارد و در راستای اراده جمعی جهانی همه توان خود را به مشاركت بگذارد.
سلام بر عشق و آزادی، سلام بر عدالت و آگاهی و سلام بر آینده روشن و درخشان بشری

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 36
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 21
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 24
  • بازدید ماه : 24
  • بازدید سال : 85
  • بازدید کلی : 825